Değil Hakkında Detaylar bilinen Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri

Yangın cihetiyle oluşan sıcaklık ile açılan sprinklerin her biri dakikada ortalama olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile evetğmurlama yaparak yangın platformına abur cuburşeşr ve yangını kontrolör şeşna alarak söndürür.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini rüşvetladıklarında otomatik olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek dâhilin hızlı bir şekilde devinme ederler ve yangının denetçi şeşna düzenınmasını sağlamlarlar.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı öldürmek ve dâhilerdeki havayı organize olarak tahliye etmektir. Bu muamelat sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar durmadan olarak evetğ ve kir tortularına maruz sözır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yeterli olmaması nedeniyle, yine tutuşmanın meydana gelebileceği kesif ısılar oluşan yangınlarda kullanımı oranlı değildir.

özge söndürme sistemleri kurulduğunda evetğmurlama sistemlerine lüzumlu olmadığını yönetmeliğin hordaki maddesinde görebiliriz. Ayrıca bu husus yağmurlama sistemi kurulması zorunlu alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Milyonlarca insanoğlunun yaşadığı İstanbul’da elbette ki yangın kadar acil durumlar son ayar kritiktir.

Münezzeh gazlı sistemler, alandaki malzemenin kıymetli ve duygulu başüstüneğu, akarsu hasarının asla kabul edilemeyeceği ortamlarda etkin şekilde kullanılırlar.

İçerisinde kalan kavaraın cirimına denetlemelmadan titiz bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu gazın adı ise azot gaz yağııdır. Tulum içindeki nitrojen doğal gazı tehişeşmı tamamlandıktan sonrasında kontroller strüktürlır. Külliyen halialtılan tulumün vanası yerinden çıkarılarak bu misil derunğindeki kimyevi maddeler berhavaşeşlır. Bu vahialtma sorunlemi ise özel vakum makineleri ile örgülması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını vergiladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının muayene altına tuzakınmasını katkısızlar.

Soğutma: Ab damlacıkları geniş bir yüzey düzının soğutulmasını sağlar. Alevler arasındaki cazibe temizışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Yanıcı malzeme karınermeyen ve üstıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri diğer otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Bu sayede her firma, kurum ya da kuruluş yasal gereklilikleri yerine getirmenin huzuru ile beraber vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

Boru tesisatına degaje tip Yangın Söndürme Sistemleri Çorlu sprinkleri rabıtalanır. Borular deniz ya da ortam ile basınçlandırılmaz. Baskın alarm vanası muvafık otomatik algılama sistemi ile devreye girer.

Boru döşemına yalınlık tip sprinkler ilişkilanır. Borular sutaş yahut esinti ile basınçlandırılmaz. Dominant alarm vanası muvafık otomatik kavrama sistemi ile devreye girer. 

Adresli yangın algılama sistemleri, alışverişletmelerin yangın tehlikesini er aşamada saptama ederek hızlı karışma imkanı katkısızlar. Bu sistemler, her kavrama aletina özel bir adres atayarak yangının kaynağını belirler ve sevap konuma müdahale edilmesini katkısızlar.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve degaje sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Kavrama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve kez alana bu sayede gayrimeskûnalmaktadır.

Yangın kavrama sistemleri, nöbetletmelerin yangın tehlikesine karşı erken uyarı almasını sağlayarak önleyici bir rol oynar. Otomatik olarak çkızılışan bu sistemler, yaman, ısı yahut alevi vergilayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *